Klantcase: Hakron Harderwijk

De Hakron Groep is verhuisd naar haar nieuwe, duurzame kantoor en distributiecentrum aan de Wattstraat in Harderwijk. Het gebouw heeft een hoog afwerkingsniveau en moderne uitstraling zowel qua in- als exterieur. 

Onze certificeringen:

R & S Beveiliging en Telecom kreeg de opdracht voor de beveiliging en toegangscontrole in het nieuwe pand van Hakron. “Samen met de opdrachtgever hebben wij hiertoe een plan gemaakt”, vertelt Harry Bisschop, bedrijfsleider bij R & S.

Beveiliging is één, maar de klant vond het verlenen van toegang tot gecontroleerde deuren net zo belangrijk. Dit biedt Hakron extra veiligheid. Belangrijk hierbij was ook het beheer van de toegangstags, deze bepalen: wie is op welk moment bevoegd een (kantoor-) ruimte te betreden. De installateurs kregen hierbij wel met een uitdaging te maken: het kantoorgedeelte bevat veel glas, wat er natuurlijk prachtig uitziet maar wat lastig is voor een toegangslezer waar een kabel naar toe moet.

Begin 2021 kwam Alphatronics met de ontwikkeling van Aperio draadloze toegang op de UNii. R & S Beveiliging en Telecom had al contact met Assa Abloy om de mogelijkheden voor dit project te bespreken. Sterker nog, zij hadden al monsters van Aperio draadloze sloten liggen. Één plus één was twee, en R & S Beveiliging en Telecom heeft toen direct een aantal kantoordeuren van Aperio draadloze toegang op de UNii voorzien. 

Al met al een mooie totaaloplossing!

Specificaties

  • UNii inbraaksysteem

  • UNii toegangscontrole

  • Aperio draadloze toegangscontrole

Integrations-UNii.jpg

Peter

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.