Integraties

Steeds vaker is er sprake van integratie. De UNii is hierop voorbereid en kan eenvoudig op elk gewenst niveau geïntegreerd worden. Zo is er voor ieder integratievraagstuk de juiste oplossing. Zelfs een integratie op cloud-niveau behoort tot de mogelijkheden. Ideaal als data verzameld en geanalyseerd kan worden in een eigen omgeving. Omdat UNii online ontwikkeld wordt in Nederland én binnen Microsoft Azure, kan Alphatronics optimale ondersteuning bieden bij integraties.

Integrations-UNii.jpg

Integreer met elke systeem door middel van onze API

API

Alphatronics biedt de mogelijkheid om op het hoogste niveau te integreren met de UNii. Hiervoor bieden wij u een API waarmee het mogelijk is om middels IP contact te leggen met de centrale. Een uitgebreid scala aan functies is beschikbaar waaronder: in- of uitschakelen, systeem- en zonestatus, overbruggen en nog veel meer. De API is uitgebreid gedocumenteerd in de protocolbeschrijving en onder NDA kosteloos verkrijgbaar. Een groot aantal integraties is inmiddels beschikbaar.

api connectie

KNX en Crestron

Communicatie

Met behulp van de speciaal ontwikkelde module wordt de centrale in een handomdraai onderdeel van de KNX installatie. Instellen gebeurt gewoon met de bekende ETS software. Hiermee kunnen tot 200 uitgangen en 48 ingangen ingesteld worden. Events zoals in- en uitschakelen, alarmen en storingen worden gezien als sensoren voor KNX. De UNii kan ook eenvoudig, zonder extra hardware, geïntegreerd worden binnen een Crestron omgeving. Met een extra driver in de Crestron omgeving wordt de UNii in een handomdraai onderdeel van de Crestron installatie.

Ascensie Online Acrobat

Krijg toegang tot je eigen UNii online gegevens

Cloud-koppeling

Met de cloud koppeling is het mogelijk om toegang te krijgen tot de eigen UNii online gegevens. Hiervoor wordt een uitgebreide API gebruikt waarbij de rechten beperkt zijn tot de eigen systemen. Hiervoor worden de UNii online credentials gebruikt. De integrator ontvangt een unieke API key zodat verschillende aansluitingen nooit elkaars berichten kunnen ontsleutelen.
Door het koppelen van de cloud omgevingen is UNii online optimaal integreerbaar in de (bestaande) service- of onderhoudsplanning.

UNii Manager Preview

Onze partners

Marco

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.