UNii
Professionele veiligheid voor thuis

Wij geloven dat veiligheid thuis het allerbelangrijkste is. De UNii zorgt voor de veiligheid van bewoners en hun dierbare spullen.

Een veilige plek

Professionele beveiliging die uitblinkt in eenvoudige bediening

Je huis moet een veilige plek zijn. Een plek om te wonen, te leven en vrienden te ontmoeten. Voor die veiligheid kan de UNii een belangrijke rol spelen. Esthetisch vormgegeven en onzichtbaar op de plekken waar dat moet, zorgen sensoren voor de detectie van beweging, rook en waterlekkage voor een veilige leefomgeving. Professionele beveiliging die uitblinkt in een eenvoudige bediening.
Hierbij draait het niet alleen om de attractieve spullen maar in de eerste plaats om de veiligheid en het welzijn van de bewoners.

Het gemak van draadloos

De UNii kan naast traditionele bekabelde sensoren ook gebruik maken van draadloze sensoren. Ultieme beveiliging zonder ontsierende kabels. Zowel bewegingsmelders als raam- en deurcontacten, rookmelders en watermelders zijn draadloos beschikbaar. De montage is eenvoudig en de detectoren worden in een handomdraai toegevoegd aan de UNii. 

UNii afstandsbediening

Naast de app en het keypad is de UNii ook te bedienen met een eenvoudige afstandsbediening (keyfob). Met één druk op de knop kan het systeem in- of uitgeschakeld worden. De status van het systeem is real-time zichtbaar op de afstandsbediening zelf. Daarnaast kan de afstandsbediening ook gebruikt worden voor het openen van het hek of het activeren van een paniekfunctie.

mySmartControl app

Bedien het UNii inbraakdetectie- en toegangscontrolesysteem eenvoudig met de mySmartControl app. U kunt het systeem in- en uitschakelen met één druk op de knop. Ontvang direct pushmeldingen bij een alarm of in-/uitschakelingen. Zelfs als uw telefoon op stil staat kunt u in kennis gesteld worden. Heel handig is de mySmartControl chatfunctie waarin de gebruikers met elkaar kunnen communiceren over de afhandeling van een alarm. Zo weet iedereen de status en wie er actie gaat ondernemen.

Branddetectie

De UNii kan niet alleen voor inbraakdetectie gebruikt worden, maar is ook uitermate geschikt voor branddetectie. Sluit rook- en brandmelders direct aan op het inbraakdetectiesysteem. Een zeer eenvoudige uitbreiding die de veiligheid van de bewoners enorm verhoogd. Op de UNii kunnen direct bedrade én draadloze rookmelders aangesloten worden. Eventuele brandalarmen worden direct gesignaleerd en doorgestuurd naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC) en de mySmartControl app.

Modulair, gericht op de toekomst

De UNii is modulair opgebouwd. Dit betekent dat uitbreiding later altijd mogelijk is zonder dat bijvoorbeeld de centrale vervangen hoeft te worden. Toch nog een extra rookmelder op zolder? Geen probleem het systeem kan tot wel 64 draadloze componenten ondersteunen. Zo is het altijd mogelijk om het systeem aan te passen aan jouw wensen en verwachtingen zonder dat dure hardware vervangen moet worden. Daarmee is de UNii een toekomstbestendige keuze.

Integratie met domotica

Steeds vaker worden woningen voorzien van een domoticasysteem. Deze huisautomatisering zorgt voor de automatische bediening van de woning. Lichten worden geschakeld, de verwarming wordt aangezet of het alarmsysteem wordt bediend. De UNii is naadloos integreerbaar met een groot aantal van deze systemen. Door deze koppeling is het mogelijk om acties uit te voeren op basis van het bedienen van het alarmsysteem zoals het schakelen van verlichting. Ook is het mogelijk om de detectoren van de inbraakdetectie te gebruiken voor het automatisch schakelen van de verlichting. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbegrensd.

De UNii heeft, onder andere, een gecertificeerde module voor het koppelen aan een KNX installatie en een Crestron module.

 

 

De UNii in woningen

  • Toekomstbestendig door de modulaire structuur

  • Eenvoudige bediening op het moderne keypad

  • Uit te breiden met brand-, water- en gasdetectie

  • mySmartControl app voor bediening en alarmering

  • Integratie met domotica zoals KNX en Crestron

  • Ontwikkeld, geproduceerd en ondersteund in Nederland

Keurmerken & certificaten

Logo's Certificeringen EN501131Logo's Certificeringen CE EN 50131 Grade 3Logo's Certificeringen EN54 21Logo's Certificeringen Incert

Ilona

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.