UNii
Veiligheid in het onderwijs

Kinderdagverblijf, basisschool of universiteit: een onderwijsinstelling moet een veilige plek zijn. Een plek waar kinderen, studenten, docenten en schoolpersoneel zorgeloos kunnen zijn en veiligheid een absolute zekerheid is. Door de toenemende automatisering zijn deze instellingen helaas ook regelmatig het doelwit van inbraak. De UNii is hier een passende oplossing voor inbraakdetectie en toegangscontrole.

Geschikt voor elke situatie

De UNii wordt toegepast in onderwijsinstellingen en kinderopvang. Door de modulaire opbouw is de UNii aan te passen op het gebruik, de locatie en het risico. Ook bij veranderingen in de organisatie is de UNii hierop aan te passen zonder dat nieuwe investeringen nodig zijn. De bediening van het keypad is intuïtief en eenvoudig zodat medewerkers het systeem zonder zorgen kunnen bedienen.

Ook als de instelling meerdere locaties heeft is een centrale bediening of gebruikersbeheer eenvoudig mogelijk. De UNii past dus naadloos bij het gebruik in een onderwijsinstelling of in de kinderopvang en zorgt hiermee voor optimale veiligheid.

Unii-sfeerbeeld-school.jpg

Doormelding brandmeldcentrale

Bespaar flinke kosten

Indien de locatie is voorzien van een brandmeldcentrale dan kan de doormelding hiervan via de UNii worden uitgevoerd. Als enige inbraakdetectiesysteem is de UNii EN54-21 gecertificeerd. Dit betekent dat de brandmeldcentrale gecertificeerd door kan melden via de UNii. Hierdoor is er geen aparte overdrager meer nodig voor de brandmeldcentrale wat aanzienlijke aanschaf- en terugkerende abonnementskosten bespaart voor de eindgebruiker.

Daarnaast is het mogelijk om gedetailleerde detectorinformatie door te sturen naar de meldkamer of de mySmartControl app. Dus niet alleen meer de melding dat er brand is maar gedetailleerd om welke melder(s) het gaat. Zo kan de inzet van brandweer en personeel optimaal en veilig gecoördineerd worden.

Een unieke eigenschap van de UNii die bijdraagt aan meer veiligheid en lagere kosten.

mySmartControl app

Beheer

Bedien het UNii inbraakdetectie- en toegangscontrolesysteem eenvoudig met de mySmartControl app. U kunt het systeem in- en uitschakelen met één druk op de knop. Ontvang direct pushmeldingen bij een alarm of in-/uitschakelingen. Zelfs als uw telefoon op stil staat kunt u in kennis gesteld worden. Heel handig is de mySmartControl chatfunctie waarin de gebruikers met elkaar kunnen communiceren over de afhandeling van een alarm. Zo weet iedereen de status en wie er actie gaat ondernemen.

UNii manager / UNii online

Een nieuwe gebruiker die het alarmsysteem moet schakelen en/of de toegangscontrole gaat gebruiken? Geen probleem, met UNii manager of UNii online kunnen gebruikers eenvoudig worden aangemaakt of aangepast zonder dat tussenkomst van de installateur nodig is.
Uniek is het gebruikersbeheer voor onderwijsinstellingen met meerdere locaties. UNii online biedt de mogelijkheid om gebruikers in één keer toe te wijzen aan meerdere locaties of de rechten hiervan aan te passen. Organisaties beheren op deze wijze de gebruikers voor hun locaties op een overzichtelijke en uniforme wijze.

De UNii in het onderwijs of kinderopvang

  • Toekomstbestendig door de modulaire structuur

  • Eenvoudige bediening op het intuïtieve keypad

  • Zeer geschikt voor meerdere locaties

  • Gebruikersbeheer via UNii online

  • Gecertificeerde branddoormelding

  • Uitgebreide toegangscontrole

Keurmerken & certificaten

Logo's Certificeringen EN501131Logo's Certificeringen CE EN 50131 Grade 3Logo's Certificeringen EN54 21Logo's Certificeringen Incert
UNii Portretfoto's Frank

Frank

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.