Detectie – Flexibel en schaalbaar tot 4.096 ingangen

Betrouwbare detectie voor iedere situatie in de woning, bedrijfspand, binnen of buiten.

Ongewenste gebeurtenissen waarnemen

Detectoren zijn een belangrijk onderdeel van een beveiligingssysteem. Hierbij is het van belang om de juiste detector te kiezen voor een specifieke situatie.
De UNii ondersteunt alle mogelijke detectoren waardoor een optimale veiligheid wordt gegarandeerd. Naast het complete UNii detectie portfolio is het ook mogelijk om andere merken aan te sluiten.
Omdat het mogelijk is om end-of-line weerstanden flexibel in te stellen is het aansluiten van detectie zeer eenvoudig.

Alle soorten detectie zijn te gebruiken: ruimtelijke detectie, magneet-, schoot-, en trilcontacten, rook en temperatuurmelders maar ook water- en gasmelders.

Voldoen aan de gestelde eisen

De UNii kan toegepast worden in veel verschillende omgevingen. Bij de beveiliging van een object wordt vaak gekeken naar het risico. Hoe hoger het risico, hoe hoger de eisen die aan het beveiligingssysteem gesteld worden. Om altijd te kunnen voldoen aan de gestelde eisen is de UNii gecertificeerd voor het hoogste risico: Grade 3.
Hiermee is de UNii in alle situaties inzetbaar en wordt voorkomen dat het systeem, bij een veranderd risico, vervangen moet worden.

Niet alleen het inbraakdetectiesysteem moet passen bij het risico, ook de detectie moet hierop aansluiten. Het is eenvoudig mogelijk om de detectie die wordt toegepast aan te sluiten op de UNii. Zelfs detectie van andere merken is door de flexibele end-of-line weerstanden eenvoudig te gebruiken.

Uitgebreid portfolio

Voor een goede beveiliging is het belangrijk dat de juiste detectie wordt toegepast. Niet alleen moet deze adequaat reageren als het nodig is, ook moeten nodeloze alarmen voorkomen worden.
Maar detectie wordt niet alleen toegepast om indringers vroegtijdig te signaleren. Veelal wordt het beveiligingssysteem ook gebruikt om de algemene veiligheid te vergroten. Zo kunnen rookmelders toegevoegd worden die zorgen voor een vroegtijdige signalering van brand en kan dit doorgemeld worden naar de alarmcentrale. Maar ook detectie voor gas- en waterlekkage worden veelvuldig, in combinatie met de UNii, gebruikt.

Installatie en onderhoud

Ook bij een inbraakdetectie- of toegangscontrolesysteem is periodiek onderhoud belangrijk om een goede werking te garanderen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de technische wering van het systeem maar ook naar de projectie van de gemonteerde detectie.

Met UNii online is het mogelijk om het onderhouds- of servicebezoek efficiënt in te plannen. Zo is het mogelijk om tot 12 maanden terug in één oogopslag te zien welke meldingen er in het systeem zijn geweest. Hierop kan de juiste monteur ingepland worden. Vragen van de eindgebruiker over het gebruik van het systeem in het verleden kunnen goed beantwoord worden omdat duidelijk en snel te zien is wat er is gebeurd.

Integrations-UNii.jpg

Bas

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.