UNii Overstapservice

Bij UNii begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw overstap naar onze systemen moeiteloos te laten verlopen. Tijd is schaars en kostbaar. Daarom hebben we een speciale service ontwikkeld om je te ondersteunen in elke stap van het proces. Ontdek hoe wij jouw overstap eenvoudig en efficiënt maken.

Hoe werkt onze overstapservice?

De UNii Overstapservice maakt de overstap naar onze systemen eenvoudig en zorgeloos. In vijf stappen begeleiden we installateurs naar een succesvolle implementatie van UNii. Met onze flexibele e-learning modules leer je op eigen tempo alles over UNii’s eigenschappen en programmering. Daarna bieden we een geavanceerde klassikale training aan, zowel in onze trainingsfaciliteiten als bij jou op locatie. Bij aanmelding ontvang je een gratis startkit met een UNii en keypad voor installaties of showroompresentaties. Onze deskundige specialisten staan klaar om te helpen bij projectering en calculatie, zodat essentiële componenten niet worden vergeten. Bovendien bieden we ter plaatse assistentie bij de oplevering, zodat jouw project vlekkeloos van start gaat. Ontdek de moeiteloze overstap naar UNii en versterk jouw installatiebedrijf met onze unieke overstapservice.

NL UNii Overstapservice OPMAAK

Stap 1: Leer op jouw eigen tempo

Bij UNii geloven we in flexibiliteit, daarom bieden we e-learning cursussen aan die je op elk gewenst moment kunt volgen. Leer alles over de unieke eigenschappen en programmering van UNii-systemen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Met onze uitgebreide e-learning modules ben je goed voorbereid voordat je aan de slag gaat.

Stap 2: Klassikale training

Naast e-learning bieden we ook een geavanceerde klassikale training aan. Je hebt de keuze om deze training te volgen in onze professionele trainingsfaciliteiten of bij jou op locatie. Onze ervaren trainers nemen je mee door alle ins en outs van het UNii-systeem, zodat je optimaal voorbereid bent op de praktijk.

Stap 3: Ontvang de gratis startkit

UNii ondersteunt je graag bij het opstarten. Daarom ontvang je bij de overstapservice een gratis startkit met een UNii en keypad. Gebruik deze kit bij jouw eerste installaties of presenteer het als demonstratiepaneel in jouw showroom. Zo kun je jouw klanten de kracht van de UNii met eigen ogen laten zien.

Stap 4: Deskundige begeleiding

UNii-specialisten staan altijd voor je klaar om met je mee te kijken bij het projecteren of calculeren van jouw eerste UNii-projecten. Zo leer je snel hoe het systeem is opgebouwd en voorkomen we dat er belangrijke componenten over het hoofd worden gezien.

Stap 5: Assistentie bij oplevering op locatie

Bij UNii begrijpen we dat de oplevering van jouw project cruciaal is. Daarom bieden we assistentie op locatie aan. Onze specialisten komen graag naar jouw projectlocatie om je te ondersteunen bij de finale stappen. Zo ben je verzekerd van een vlekkeloze ingebruikname van het UNii-systeem.

Binnen 3 dagen klaar voor de overstap met UNii

Kies voor de UNii Overstapservice en maak een naadloze overstap naar onze innovatieve systemen. Met onze uitgebreide training, gratis startkit en deskundige assistentie ben jij klaar om het maximale uit UNii te halen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe UNii jouw installatiebedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

UNii front display
Integrations-UNii.jpg

Marco

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.