De innovatieve oplossing voor beveiligingstechniek

UNii manager is de Windows applicatie die gebruikt wordt om de UNii te programmeren. Deze zeer eenvoudige software applicatie maakt het mogelijk om alle benodigde instellingen te doen en de werking van de UNii te controleren.

UNii manager kan door de eindgebruiker worden gebruikt voor gebruikersbeheer en het aanmaken van codes en tags.

UNii Manager Preview

Beheer UNii centrales op afstand

UNii manager en online

Alle functies van UNii manager zijn ook online beschikbaar: UNii online. Deze clouddienst geeft de mogelijkheid om UNii centrales op afstand te beheren. Eenvoudig via de browser met exact hetzelfde ontwerp als UNii manager.

Maar UNii online biedt meer: uitgebreide dashboards geven de actuele status van de aangesloten systemen weer. In duidelijke grafieken kunnen bijvoorbeeld de firmwareversies, abonnementen en actuele storingen afgelezen worden. Een ideale manier om snel naar de systemen van een klant te navigeren.

Flowchart UNii Online

Remote maintenance

Beheer op afstand

UNii online is een ideaal hulpmiddel om klanten op afstand te ondersteunen. Remote service biedt hiervoor veel mogelijkheden. Zo kan op afstand geschakeld, overbrugd of geconfigureerd worden. Alle handelingen worden uiteraard in een logboek vastgelegd.

Bij een bezoek aan de klant kan tot 12 maanden terug in een dashboard bekeken worden of er in die periode bijzonderheden zijn geweest. Zo kan de inzet van een monteur gepland worden op basis van de historie van het systeem. Een koppeling met het logboek maakt de analyse van de situatie veel eenvoudiger.

UNii online is gebaseerd op de diensten van Microsoft Azure waardoor de beveiliging en beschikbaarheid optimaal zijn. De data bevindt zich binnen de grenzen van de Europese Unie.

Maximale ontzorging voor zowel eindklanten als installateurs

Efficiënt werken met predictive maintenance

Predictive maintenance voorspelt wanneer de klant een storing gaat ervaren of het systeem onderhouden moet worden. Door de toepassing van machine learning op de beschikbare data kan op tijd geanalyseerd worden wanneer bijvoorbeeld de batterijen in draadloze componenten of de systeem accu vervangen moeten worden. Door dit vroegtijdig te doen kunnen monteurs optimaal worden ingepland.

Door gebruik te maken van UNii online zullen eindklant én installateur maximaal ontzorgd worden, zijn de operationele kosten lager en inzet van personeel geoptimaliseerd.

UNii Manager Preview

Peter

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.