Controle over je beveiligingssysteem met mySmartControl

Een innovatieve app die klanten de mogelijkheid geeft om het UNii alarmsysteem te bedienen.

Wat is mySmartControl?

mySmartControl is een app voor iOS en Android waarmee UNii alarmsystemen op afstand kunnen worden bediend. Zo ontvangt de gebruiker een bericht wanneer er een alarm af gaat en kan het systeem op afstand in- en uitgeschakeld worden. Uniek aan mySmartControl is de ingebouwde chatfunctie. Hier kunnen gebruikers van de app, in het geval van een alarm, duidelijk en gericht met elkaar communiceren over de opvolging. Zo is iedereen op de hoogte hoe het alarm wordt afgehandeld. Reageert er niemand? Dan zal mySmartControl het alarm gewoon herhalen.

Het voordeel van mySmartControl is dat de installatie zonder portforwarding wordt uitgevoerd. Met het installateursportal heb je live en kosteloos inzicht in de aangesloten systemen en hun status. Bij vragen van jouw klanten kun je online het logboek raadplegen en snel en efficiënt reageren.

Voordelen en kenmerken van mySmartControl

Als installateur wordt jouw logo automatisch weergegeven in de app van jouw klant. Via een persoonlijk profiel kan de klant eenvoudig contact met jou opnemen via e-mail of telefoon.

mySmartControl biedt installateurs om terugkerende inkomsten te hebben door abonnementen voor aanvullende services te verkopen. Er is zelfs een aanpasbaar bedrijfsabonnement voor multi-site klanten. Wil jij dit ook? Kom in contact.

UNii Portretfoto's Frank

Frank - Adviseur

Ha! Kan ik je helpen?

  1. Real-time waarschuwingen

    mySmartControl kan real-time waarschuwingen sturen naar de mobiele apparaten van uw klanten in het geval van een alarm.

  2. Controle op afstand

    Uw klanten kunnen hun beveiligingssysteem op afstand bedienen met behulp van hun mobiele apparaat.

  3. Gebruiksvriendelijk

    mySmartControl is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor uw klanten hun beveiligingssysteem eenvoudig overal vandaan kunnen bedienen

Integrations-UNii.jpg
UNii Portretfoto's Frank

Frank

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.