Het mooiste bedieningspaneel

Dat was de opdracht voor het ontwerpbureau bij de ontwikkeling van de UNii. En dat is gelukt! Een stijlvol design bedieningspaneel dat in ieder interieur past. Voor de gebruiker is de bediening eenvoudig en intuïtief en dat is wel zo fijn bij het gebruik van een alarmsysteem.

UNii front display

Uitgebreide mogelijkheden

Het UNii bedieningspaneel kenmerkt zich door een modern design en ongekende mogelijkheden. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de behoeften van de monteur én de eindgebruiker. Het bedieningspaneel is voorzien van een duidelijk OLED scherm waar veel informatie beschikbaar op is. De navigatie wordt begeleid door duidelijke LED’s achter de toetsen. De naderingssensor zorgt ervoor dat het display oplicht als het bedieningspaneel wordt benaderd. Zo wordt energie bespaart als het bedieningspaneel niet wordt gebruikt.
Door de moderne uitstraling in wit of zwart past het bedieningspaneel in ieder interieur.

Het bedieningspaneel is beschikbaar met een taglezer. Hierdoor kan de gebruiker het alarmsysteem eenvoudig in- en uitschakelen door het aanbieden van de tag.

Uiteraard is het bedieningspaneel Grade 3 gecertificeerd. Geen vervanging van het bedieningspaneel dus als de installatie wordt aangepast naar Grade 3.

Intuïtieve bediening

Eindgebruikers vinden het in- en uitschakelen van een alarmsysteem nog wel eens spannend. Zeker als de inloopbuzzer klinkt zorgt dit voor een extra druk bij de bediening. Dat is bij de UNii voorbij! De bediening is namelijk zeer intuïtief en begeleidt de gebruiker eenvoudig door alle stappen. Navigatie-LED’s branden alleen als er een handeling mogelijk is.

Duidelijke aanwijzingen in het ruime display zorgen ervoor dat iedereen de UNii eenvoudig kan bedienen.

Veiligheid

DESFire is de nieuwste generatie leestechnologie die is geïntegreerd in het bedieningspaneel van de UNii. De kaart of tag is voorzien van een veilige applicatie en voldoet daarmee aan de hoogste veiligheidseisen. Hierdoor is het dus niet mogelijk om de tag of kaart te kopiëren, zoals het geval is met veel oudere leesprincipes. De tags die gebruikt worden op het bedieningspaneel kunnen tevens gebruikt worden op de toegangscontrolelezers en Aperio sloten.

Naast de UNii kaarten en tags is het ook mogelijk om die van derden te gebruiken mits zij voldoen aan de hoge veiligheidseisen die aan de UNii varianten worden gesteld.

Eenvoudige montage

Het UNii bedieningspaneel bestaat uit twee delen: een montageplaat voor op de muur of over de installatie/inbouwdoos en de voorkant met de toetsen en het display. Door deze constructie is de montage heel eenvoudig en efficiënt. Het monteren van de bekabeling is simpel en overzichtelijk. De voorkant van het bedieningspaneel kan op de montageplaat worden geklikt zodra alle werkzaamheden zijn afgerond.

Het bedieningspaneel is standaard ook voorzien van twee ingangen. Handig als het magneetcontact van de voordeur zich in de nabijheid van het bedieningspaneel bevindt. Extra bekabeling wordt hiermee voorkomen.

Het keypad is slechts 2 cm dik en past hierdoor op iedere plek.

Tags met eigen logo

Voor iedere toepassing een lezer

Standaard wordt een UNii bedieningspaneel met lezer geleverd met twee tags met daarop het UNii logo. Mooie professionele en veilige tags die door duizenden gebruikers iedere dag worden gehanteerd. Maar het kan nog mooier…
Want de tags kunnen ook geleverd worden met een logo. Dat kan het logo van de klant of bijvoorbeeld van de installateur zijn. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we maken graag gratis een eerste ontwerp. Zo krijgt de UNii een persoonlijk tintje.

Productspecificaties UNii bedieningspaneel

  • OLED display

  • Verlichte display en toetsen

  • Moderne vormgeving

  • Leverbaar met DESFire lezer

  • Grade 3

  • Uitvoering in wit of zwart

  • Autodetect

  • Afmetingen 130 x 98 x 23mm (LxBxH)

Peter

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.