UNii
Inbraakdetectie en toegangscontrole voor alle situaties

UNii front display

Eén hardwareoplossing voor alle toepassingen

De UNii is een alles-in-één hardware-oplossing die toegepast kan worden  voor inbraakdetectie en toegangscontrole. Onze hardware is ontworpen om eenvoudig te installeren, configureren en onderhouden. Hierdoor kan de UNii ingezet worden voor kleine objecten zoals woningen en winkels, middelgrote objecten zoals bedrijfspanden en grote objecten, zoals grote kantoren, productieomgevingen en in het onderwijs. Hierdoor hoeft de installateur slechts kennis en voorraad te hebben van één systeem dat toepasbaar is voor alle situaties. De UNii is gecertificeerd voor de hoogste risico’s en daarmee ook inzetbaar bij projecten in de hogere risicoklassen zoals banken, juweliers of rechtbanken.

Toepassing-woonhuis-UNIi

Voor iedere situatie

Vanwege de modulaire opbouw is de UNii te gebruiken van kleine locaties met een laag risico tot hele grote met een hoger risico. Hierbij is de oplossing altijd gebaseerd op één hardware. Bij veranderingen in de omvang van de installatie of aanvullende eisen van de verzekeraar met betrekking tot het risico is het vervangen van dure hardware niet meer nodig. De UNii is op alles voorbereid.
Naast de traditionele opstelling is de UNii ook eenvoudig volledig redundant uit te voeren en zijn tot 8 UNii’s in één systeem te combineren.

 

Gebruik en beheer op afstand

Cloud & software

Bedien het UNii inbraakdetectie- en toegangscontrolesysteem eenvoudig met de mySmartControl app. Het systeem kan in- en uitgeschakeld worden met één druk op de knop. Ontvang direct pushmeldingen bij een alarm of in-/uitschakelingen. Heel handig is de mySmartControl chatfunctie waarin de gebruikers met elkaar kunnen communiceren over de afhandeling van een alarm. Zo weet iedereen de status en wie er actie gaat ondernemen.
Met UNii manager en UNii online kan het systeem worden geconfigureerd en gebruikers worden toegewezen. Ook de eindgebruiker kan deze omgevingen gebruiken om het systeem te beheren. Voor klanten met meerdere vestigingen is de multi-site oplossing waarbij gebruiker op meerdere filialen of vestigingen zeer eenvoudig beheerd kunnen worden.

UNii Manager Preview

Goedgekeurd door de verzekeraar

Politie en verzekeraar

De UNii is gecertificeerd volgens de hoogste Europese eisen die aan beveiligingssystemen worden gesteld. Hiervoor worden de hard- en software uitvoering getest door geaccrediteerde testinstituten. Jaarlijks wordt de certificering getoetst.
Door deze certificering is de UNii goedgekeurd door de verzekeraar en kunnen meldingen via de Particuliere AlarmCentrale (PAC) doorgestuurd worden naar de politie. Uiteraard dient het systeem hiervoor aangelegd en onderhouden te worden door een vakbekwame installateur.
Met de UNii bent u verzekerd van een kwalitatief product dat aan alle geldende eisen voldoet. 

Beveiliging-die-met-je-meegroeit.jpg

Keurmerken & certificaten

Logo's Certificeringen EN501131Logo's Certificeringen CE EN 50131 Grade 3Logo's Certificeringen EN54 21Logo's Certificeringen Incert

Waar kunnen wij mee helpen?

Centrale apparatuur

Ga aan de slag met onze oplossing voor perfecte bediening, detectie en toegangscontrole

Cloud & Software

Zorg ervoor dat jij en jouw klanten altijd online inzicht hebben. Zowel op desktop als app.

UNii Manager Preview

Marco

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.