Innovatieve beveiliging die met je meegroeit

Onze beveiligingsoplossingen zijn ontworpen om mee te groeien met de behoefte van onze installateurs en eindgebruikers. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten altijd up-to-date en aanpasbaar zijn naar jouw situatie. Zo is de UNii niet ontwikkeld voor één specifieke toepassing of sector.

Of het nu gaat om residentiële, commerciële, educatieve of andere omgevingen, de UNii past zich aan en biedt oplossingen die meegroeien met de unieke vereisten van elke klant. Heeft de klant een groter systeem nodig of gaat de risicoklasse omhoog? Geen probleem, met de UNii ben je verzekerd dat het systeem uitgebreid kan worden zonder dat (dure) hardware vervangen moet worden. Omdat de UNii gecertificeerd is voor Grade 3 past het bij ieder (veranderend) risico.

Maak het jezelf makkelijk

De UNii is ontwikkeld om het jezelf makkelijk te maken. Zo bestaat de UNii uit één systeem dat op alle situaties kan worden toegepast. Het voordeel? Geen overvol magazijn, altijd de juiste spare parts bij de hand, past in ieder project en veel minder trainingsuren.

De UNii is ontworpen met gebruiksgemak als één van de belangrijkste principes. We begrijpen dat installateurs en eindgebruikers behoefte hebben aan een beveiligingssysteem dat intuïtief en gemakkelijk te bedienen is.

UNii front display

Onderscheidende waarde

Het is mogelijk je operationele kosten te verlagen met 50% doormiddel de UNii te gaan gebruiken als alarmsysteem. Dat is mogelijk doordat de UNii één hardware is, waardoor je minder voorraad nodig hebt en altijd de juiste spareparts hebt. Daarnaast kost het je minder trainingsuren om alle verschillende systemen te leren.
De UNii heeft natuurlijk nog wel meer voordelen, lees hieronder de 10 meest interessante (klikbare) USP’s van de UNii.

Toekomstbestendige beveiligingstechniek

Als onderdeel van het beursgenoteerde TKH is Alphatronics sinds 1978 specialist in beveiligingstechniek. UNii inbraakdetectie- en toegangscontrolesystemen bieden voor ieder vraagstuk en risico een passende oplossing. Door onze eigen ontwikkeling sluiten deze systemen naadloos aan op de (Europese) markt en verwachtingen van eindgebruikers en installateurs.

In een wereld waar technologie voortdurend verandert en de beschikbaarheid van personeel onder druk staat, vinden we het belangrijk om vooruit te kijken. Onze innovatieve beveiligingsoplossingen zijn ontworpen met de toekomst in gedachten, zodat onze klanten kunnen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van beveiliging. Zo wordt UNii online uitgebreid met unieke functie zoals predictieve maintenance en Artificial Intelligence.

Gratis overstapservice.

Zo geregeld.

Met de gratis overstapservice ben je binnen één week up and running en klaar om aan de slag te gaan met de UNii. Krijg toegang tot de e-learning of training op locatie, ontvang de gratis starterkit en laat onze specialisten meekijken bij het projecteren of calculeren van je eerste UNii projecten. Zo leer je snel hoe het systeem is opgebouwd en kan je eerste project succesvol worden afgerond.

Wil jij ook aan de slag met UNii? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Marlon van Zeist

- Installateur bij Slim Beveiligd

Het UNii-keypad is zeer eenvoudig te installeren. Zo past de achterplaat precies over een standaard inbouwdoos en zijn er kabelinvoeren aan de boven- en onderkant van de behuizing. De bekabeling is aangesloten op twee connectoren op de achterplaat, waarna de voorkant gemakkelijk kan worden gemonteerd.

Case Slim Beveiligd

DTECHNIEK

- Eric van Droffelaar - Eigenaar

Alles wat wij voor onze klanten bedenken, kunnen wij met de UNii en Alphatronics realiseren!

Smart Techniek

Voor ons is het UNii beveiligingssysteem de perfecte oplossing voor zowel zakelijke als particulieren gebruikers, die op zoek zijn naar een complete en eenvoudig te bedienen beveiligingsoplossing.

Integrations-UNii.jpg

Marco

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.