UNii
Beveiliging voor uw warehouse

Goederen (tijdelijk) opslaan neemt risico’s met zich mee. Zeker wanneer deze goederen of een deel daarvan van hoge waarde zijn. Deze vaak aantrekkelijke locaties vragen om geïntegreerde beveiliging. Discontinuïteit, waaronder een poging tot inbraak, kost geld. Wanneer je de verantwoordelijkheid hebt over de goederen van klanten, dan wil je de klant de zekerheid geven, dat de veiligheid is geborgd. UNii kan helpen met de beveiliging van distributiecentrum, magazijn of warehouse.

Redundantie en clusters

Groot of klein, de UNii past

Of het nu om een (klein) magazijn gaat, een warehouse of een groot distributiecentrum, de schaalbaarheid en beschikbaarheid van de beveiliging is hierbij van groot belang. Het systeem kan uitgebreid kan worden zonder dat kostbare vervanging van hardware noodzakelijk is. Ook kan de UNii eenvoudig redundant uitgevoerd worden; normaliter valt de beveiliging volledig uit bij onderhoud of service aan de centrale apparatuur. Bij de UNii niet! Door de redundante uitvoering blijft de beveiliging gewoon functioneren. Voor ieder risico en toepassing is de UNii aan te passen!

Als er sprake is van een hele grote locatie of meerdere gebouwen dan kunnen tot 8 UNii centrales in een cluster worden geplaatst. Voor de gebruiker is het één systeem dat ook op één keypad bediend kan worden. Zo is de UNii optimaal schaalbaar tot wel 4096 detectiepunten zonder dat de gebruiker daar iets van merkt.

Integratie

Afgestemd op warehousing

Bij een grotere, complexe locatie is de integrale aanpak van de beveiliging belangrijk. Hier worden meerdere disciplines vaak gecombineerd en systemen op één plek samengebracht. Zo ontstaat een totaal overzicht en de grip op de systemen als inbraakdetectie, toegangscontrole, branddetectie en camerabewaking. De UNii kan naadloos geïntegreerd worden in een security management (SMS) of gebouw beheer systeem (GBS). Integratie en automatisering is hierbij het sleutelwoord. Zo maakt de UNii een onderdeel uit van de integrale beveiliging. Door de Grade 3 certificering van de UNii is dit ook bij de hoogste risico’s een groot voordeel.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is een cruciaal onderdeel van elk beveiligingssysteem. Het stelt organisaties in staat om te controleren wie toegang heeft tot hun faciliteiten. De UNii kan worden uitgebreid met uitgebreide toegangsmogelijkheden. Met één geïntegreerd systeem zijn zowel inbraakdetectie als toegangscontrole mogelijk. Deze unieke integratie voorkomt bijvoorbeeld dat de deur wordt geopend, terwijl de ruimte erachter door de inbraakdetectie wordt beveiligd. Eén systeem betekent ook één code, tag of pasje voor de bediening en één aanspreekpunt voor technische ondersteuning.

UNii manager en online

Eenvoudig beheer

Een nieuwe gebruiker die het alarmsysteem moet schakelen en/of de toegangscontrole gaat gebruiken? Geen probleem, met UNii manager of UNii online kunnen gebruikers eenvoudig worden aangemaakt of aangepast zonder dat tussenkomst van de installateur nodig is.
Uniek is het gebruikersbeheer voor organisaties met meerdere locaties. UNii online biedt de mogelijkheid om gebruikers in één keer toe te wijzen aan meerdere locaties of de rechten hiervan aan te passen. Organisaties beheren op deze wijze de gebruikers voor hun locaties op een overzichtelijke en uniforme wijze.

 

De UNii in warehousing

  • Toekomstbestendig door de modulaire structuur

  • Eenvoudige bediening, ook bij meerdere locaties

  • Voor ieder (veranderend) risico

  • Integratie in Securitymanagement- of gebouwbeheersysteem

  • Uitgebreide toegangscontrole

  • Gebruikersbeheer via UNii online

  • Ideaal voor grote, complexe locaties

Keurmerken & certificaten

Logo's Certificeringen EN501131Logo's Certificeringen CE EN 50131 Grade 3Logo's Certificeringen EN54 21Logo's Certificeringen Incert
UNii Portretfoto's Frank

Frank

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.