UNii
Professionele veiligheid voor jouw kantoorpand

Met belangrijke gegevens, apparatuur (elektronica) en voorraden is het belangrijk om jouw kantoorpand te beveiligen.

Voor alle situaties

De UNii kan ingezet worden bij verschillende type kantoren en bedrijfsgebouwen. Hierbij is de UNii aan te passen om de omvang van de locatie en het te beveiligen risico. De modulaire structuur zorgt ervoor dat ook bij veranderingen in de organisatie of uitbreiding van het risico het systeem uitgebreid kan worden zonder dat kostbare vervanging van hardware noodzakelijk is. De bediening van het keypad is intuïtief en eenvoudig zodat medewerkers het systeem zonder zorgen kunnen bedienen.

Aan te passen voor ieder risico en toepassing

Omdat organisaties veranderen is het fijn als ook het inbraakdetectie- en toegangscontrolesysteem hierop aan te passen is. In tegenstelling tot veel andere merken is de UNii maximaal aanpasbaar aan de omvang van de installatie zonder dat vervanging van centrale apparatuur nodig is. Maar ook aan een veranderd risico is gedacht door de UNii te certificeren voor de hoogste risicoklasse: Grade 3. Dus ook als de verzekeraar, op basis van een verhoogde verzekerde waarde, aanvullende eisen stelt is de UNii hierop voorbereid en worden additionele kosten voorkomen.

Branddetectie

Meer dan alleen inbraakdetectie

Afhankelijk van de locatie en het gebruik van het pand is het mogelijk om rook- en brandmelders direct aan te sluiten op het inbraakdetectiesysteem. Een zeer eenvoudige uitbreiding die de veiligheid van de medewerkers enorm verhoogd. Op de UNii kunnen direct bedrade én draadloze rookmelders aangesloten worden. Eventuele brandalarmen worden direct gesignaleerd en doorgestuurd naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC) en de mySmartControl app.

Indien de locatie is voorzien van een aparte brandmeldcentrale dan kan de doormelding hiervan via de UNii worden uitgevoerd. Als enige inbraakdetectiesysteem is de UNii EN54-21 gecertificeerd. Dit betekent dat de brandmeldcentrale gecertificeerd door kan melden via de UNii. Hierdoor is er geen aparte overdrager meer nodig voor de brandmeldcentrale wat aanzienlijke aanschaf- en terugkerende abonnementskosten bespaart voor de eindgebruiker.

Daarnaast is het mogelijk om gedetailleerde detectorinformatie door te sturen naar de PAC of de mySmartControl app. Dus niet alleen meer de melding dat er brand is maar gedetailleerd om welke melder(s) het gaat. Zo kan de inzet van brandweer en personeel optimaal en veilig gecoördineerd worden.

Een unieke eigenschap van de UNii die bijdraagt aan meer veiligheid en lagere kosten.

Toegangscontrole

Het is ideaal om medewerkers op één plek te beheren. Daarvoor wordt er vaak voor gekozen om de UNii te gebruiken voor inbraakdetectie én toegangscontrole. Toegangslezers kunnen bedraad en draadloos onderdeel worden van de UNii configuratie. Voor de medewerkers een groot voordeel omdat  één tag of kaart gebruikt kan worden voor de toegangsverlening tot bepaalde ruimten en het eventueel schakelen van het alarmsysteem. Voor de beheerder ideaal omdat de gebruikersrechten in één systeem beheerd kunnen worden.

mySmartControl app

Beheer op afstand

Bedien het UNii inbraakdetectie- en toegangscontrolesysteem eenvoudig met de mySmartControl app. U kunt het systeem in- en uitschakelen met één druk op de knop. Ontvang direct pushmeldingen bij een alarm of in-/uitschakelingen. Zelfs als uw telefoon op stil staat kunt u in kennis gesteld worden. Heel handig is de mySmartControl chatfunctie waarin de gebruikers met elkaar kunnen communiceren over de afhandeling van een alarm. Zo weet iedereen de status en wie er actie gaat ondernemen.

UNii manager / UNii online

Een nieuwe gebruiker die het alarmsysteem moet schakelen en/of de toegangscontrole gaat gebruiken? Geen probleem, met UNii manager of UNii online kunnen gebruikers eenvoudig worden aangemaakt of aangepast zonder dat tussenkomst van de installateur nodig is.
Uniek is het gebruikersbeheer voor organisaties met meerdere locaties. UNii online biedt de mogelijkheid om gebruikers in één keer toe te wijzen aan meerdere locaties of de rechten hiervan aan te passen. Filiaalbedrijven beheren op deze wijze de gebruikers voor hun locaties op een overzichtelijke en uniforme wijze.

De UNii in een kantooromgeving

  • Toekomstbestendig door de modulaire structuur

  • Eenvoudige bediening op het intuïtieve keypad

  • Voor ieder (veranderend) risico

  • Ontworpen voor multi-site gebruik

  • Gebruik of koppeling van branddetectie

  • Uitgebreide toegangscontrole

  • Gebruikersbeheer via UNii online

  • mySmartControl app voor eenvoudige bediening

Keurmerken & certificaten

Logo's Certificeringen EN501131Logo's Certificeringen CE EN 50131 Grade 3Logo's Certificeringen EN54 21Logo's Certificeringen Incert
UNii Portretfoto's Frank

Frank

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.