Veelgestelde
vragen.

Met deze vragen kwamen onze andere klanten, misschien staat jouw vraag er ook tussen!

Support voor installateurs

Heb je een vraagstuk liggen rondom het installeren van de UNii systemen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar.

 1. Hoe kan ik technische ondersteuning krijgen?

  Alphatronics biedt technische ondersteuning aan haar installateurs. Je kunt contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam. We staan klaar om eventuele technische vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden om je te helpen bij jouw installatiewerkzaamheden.

 2. Hoeveel tijd neemt de overstap naar UNii in beslag?

  Je krijgt toegang tot hoogwaardige trainingsprogramma’s, technische ondersteuning en kunt gebruik maken van de gratis overstapservice. Zo ben je binnen één dag al overgestapt op de systemen UNii.

 3. Hoe zorgt Alphatronics voor de kwaliteit en betrouwbaarheid?

  Bij Alphatronics hechten we veel belang aan kwaliteit en betrouwbaarheid van de systemen. We voeren grondige kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de apparatuur voldoet aan de hoogste normen. Bovendien bieden we technische ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces om de kwaliteit te waarborgen.

 4. Hoe kan ik me registreren als installateur van de UNii?

  Om je te registreren als installateur van de UNii, kun je het contactformulier op deze website invullen. Hier vragen we je basisinformatie, zoals contactgegevens. Zodra je registratie is goedgekeurd, ontvang je verdere instructies en ben je officieel een UNii-installateur.

Support voor distributeurs

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden van de UNii systemen of heb je een vraag? Laat het ons weten.

 1. Biedt Alphatronics marketingondersteuning aan distributeurs?

  Ja, Alphatronics biedt marketingondersteuning aan distributeurs. We voorzien distributeurs van marketingmateriaal, zoals brochures, catalogi en digitale content om hen te ondersteunen bij hun verkoop- en marketinginspanningen. Daarnaast kunnen distributeurs profiteren van ons merkbereik en gezamenlijke marketingactiviteiten.

 2. Hoe kan ik technische ondersteuning krijgen als UNii-distributeur?

  Als UNii-distributeur kun je rekenen op technische ondersteuning van ons team. We bieden technische documentatie, productinformatie en training om jouw kennis en expertise te vergroten. Daarnaast kun je ook contact opnemen met ons technische ondersteuningsteam voor eventuele vragen of problemen.

 3. Hoe kom ik in aanmerking voor het distribueren van UNii-producten?

  Alphatronics, de fabrikant van de UNii, selecteert distributeurs op basis van verschillende criteria, waaronder hun ervaring, capaciteiten en geografische locatie. Je kunt je registreren als distributeur en vervolgens zal ons distributieteam jouw aanvraag beoordelen. Als je aan de vereisten voldoet, kom je mogelijk in aanmerking om UNii-producten te distribueren.

 4. Hoe kan ik me registreren als distributeur bij UNii?

  Om je te registreren als distributeur van de UNii, kun je het contactformulier op onze website invullen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Zodra je registratie is goedgekeurd, ontvang je verdere instructies en ben je officieel een UNii-distributeur.

Support voor eindklanten

Als producent en leverancier van UNii leveren wij uitsluitend aan installateurs. Daarom verwijzen wij je graag door naar jouw desbetreffende installateur voor vragen en meer informatie.

 1. Waar kan ik UNii-producten verkrijgen?

  Alphatronics werkt samen met installateurs en distributeurs door heel Europa om de UNii aan eindgebruikers te leveren. Je kunt contact opnemen met ons via onze website of rechtstreeks communiceren met een UNii-distributeur bij jou in de buurt. Ze kunnen je voorzien van de benodigde informatie en ondersteuning om de juiste beveiliging voor jouw behoeften te vinden.

Beveiliging-die-met-je-meegroeit.jpg
UNii Portretfoto's Frank

Frank

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.