Beveiligingstechniek 
anno 1978

Welkom bij Alphatronics, het bedrijf achter de UNii en dat zich sinds 1978 inzet om installateurs te voorzien van innovatieve en betrouwbare beveiligingsoplossingen. Wij begrijpen het belang van het aanbieden van hoogwaardige beveiligingsproducten en -diensten aan jouw klanten, en daarom werken wij hard om jou te voorzien van de beste hulpmiddelen die beschikbaar zijn.

Voor alle toepassingen

Eén systeem

Bij Alphatronics bieden wij installateurs een hardwareoplossing die voor alle toepassingen kan worden gebruikt. Alle systemen kunnen eenvoudig via de cloud service UNii online worden beheerd. Dit bied je maximale controle over de systemen die je installeert, waardoor je jouw klanten een ongeëvenaard niveau van service kunt bieden.

Wij zijn er trots op dat onze producten optimaal beveiligd zijn tegen uitval. Ons team werkt voortdurend aan de betrouwbaarheid van onze hard- en software, zodat je erop kunt vertrouwen dat de systemen die je installeert jarenlang naadloos zullen werken. Onze oplossingen worden ontwikkeld, geproduceerd en ondersteund in Nederland.

UNii front display

Dé toonaangevende distributeur
van beveiligingsoplossingen en
diensten in Nederland.

Wij begrijpen dat beveiliging geen one-size-fits-all oplossing is en daarom zijn onze innovatieve beveiligingsoplossingen ontworpen om met je mee te groeien. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om ons aanbod te verbeteren en uit te breiden, zodat je jouw klanten kunt blijven voorzien van de nieuwste en meest effectieve beveiligingsoplossingen.

Aantal monteurs

De beveilingsoplossingen van UNii worden door installateurs en monteurs door de gehele EU gebruikt.

Jaar ervaring

Beveiligingstechniek anno 1978

Partners

Waar we trots op zijn

Support en ondersteuning

Vanuit het centraal gelegen Nijkerk worden installateurs ondersteund bij de projectering, installatie en de service van beveiligingsoplossingen. Onze vakkundige helpdesk staat klaar om hiervoor op afstand of on-site de benodigde support te bieden.

Ontmoet ons team

Bas

Adviseur

Peter

Adviseur
UNii Portretfoto's Frank

Frank

Adviseur

Ilona

Binnendienst

Marco

Binnendienst

Ger

Helpdesk

Jeroen

Helpdesk

Remko

Helpdesk

UNiiversity

De UNii is eenvoudig in gebruik, makkelijk te installeren met toegankelijke service. Naast onze fysieke cursussen is het mogelijk om online trainingen te volgen. Deze e-learning kun je op ieder gewenst moment van de dag starten, pauzeren en hervatten. De lesstof bestaat uit meerdere modules en is altijd beschikbaar en kan eenvoudig teruggekeken worden.

Door uitgebreide lesstof die ondersteund wordt door video’s kan een monteur, werkvoorbereider, planner of verkoper in korte tijd alle kennis opdoen die nodig is om de UNii te installeren of adviseren. Cursussen worden afgesloten met een kennistest waarna, bij goed resultaat, een certificaat wordt afgegeven.

De regelmatig terugkerende webinars zijn vrij toegankelijk op de website. Handig om een specifiek onderwerp terug te kijken. Webinars duren maximaal 30 minuten.

Onderscheidende waarde

Het is mogelijk je operationele kosten te verlagen met 50% doormiddel de UNii te gaan gebruiken als alarmsysteem. Dat is mogelijk doordat de UNii één hardware is, waardoor je minder voorraad nodig hebt en altijd de juiste spareparts hebt. Daarnaast kost het je minder trainingsuren om alle verschillende systemen te leren.
De UNii heeft natuurlijk nog wel meer voordelen, lees hieronder de 10 meest interessante (klikbare) USP’s van de UNii.

Logo's Certificeringen EN501131Logo's Certificeringen CE EN 50131 Grade 3Logo's Certificeringen EN54 21Logo's Certificeringen Incert

Snel hulp nodig? Wij staan klaar

Support voor eindklanten

Als producent en leverancier van UNii leveren wij uitsluitend aan installateurs. Daarom verwijzen wij je graag door naar jouw desbetreffende installateur voor vragen en meer informatie.

Bas - Adviseur

Waar kan ik je mee helpen?

  1. Waar kan ik UNii-producten verkrijgen?

    Alphatronics werkt samen met installateurs en distributeurs door heel Europa om de UNii aan eindgebruikers te leveren. Je kunt contact opnemen met ons via onze website of rechtstreeks communiceren met een UNii-distributeur bij jou in de buurt. Ze kunnen je voorzien van de benodigde informatie en ondersteuning om de juiste beveiliging voor jouw behoeften te vinden.