Klantcase: De Rechtspraak

De UNii wordt toegepast in één van de grootste gerechtsgebouwen van Nederland. De locatie beschikt over kantoren, zittingszalen, verhoorkamers en een gehechtengebied, verdeeld over diverse lagen. Dagelijks werken er rechtbankmedewerkers en medewerkers van ketenpartners in het gebouw. Naast de interne en externe medewerkers is er publiek dat de rechtbank bezoekt en is er de aan- en afvoer van verdachten die op zitting moeten verschijnen. Dit vraagt om een specifieke beveiliging.

Onze certificeringen:

Alphatronics heeft met de UNii een bijdrage geleverd aan de integrale beveiligingsoplossing. Door de omvang van het object zijn meerdere centrales in een cluster tot één systeem gevoegd. Hierdoor is deze centraal op één keypad te bedienen waarbij de gebruiker dit ervaart als één integraal systeem. De redundante configuratie biedt de architectuur 100% bedrijfszekerheid, zelfs tijdens onderhouds- of servicewerkzaamheden. De koppeling aan het Security Management Systeem voorziet in een centrale bediening en monitoring.

De UNii is toepasbaar van eenvoudige tot zeer complexe situaties. Door de modulaire opbouw kan het systeem worden afgestemd op de specifieke behoefte van de gebruiker, het object of de eisende partij. De schaalbare en redundante functionaliteit maakt gebruik in de grotere projecten, waar veiligheid en integratie voorop staan, mogelijk.

 

Note: in verband met het beveiligingsniveau zijn details over de installatie en locatie achterwege gelaten.

  • Meerdere UNii centrales geschakeld in een clusters

  • De gehele installatie is redundant uitgevoerd

  • Centrale bediening

  • Grote diversiteit een detectie

  • Naadloos afgestemd op de specifieke toepassing

  • Koppeling aan een SMS/PSIM

Integrations-UNii.jpg
UNii Portretfoto's Frank

Frank

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.