Klantcase: Royal Eijkelkamp

Meer dan 100 jaar is Eijkelkamp Soil & Water wereldwijd uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onderzoeksapparatuur voor bodem en water. Hiermee levert Royal Eijkelkamp een continue bijdrage aan een gezonde en veilige leefomgeving.

Zij maken apparatuur dat over de gehele wereld ingezet wordt voor bodem- en wateronderzoek. Universiteiten, ingenieursbureaus, waterschappen en lokale overheden zijn enkele voorbeelden uit hun klantenkring.

Onze certificeringen:

Op de locatie in Giesbeek vindt zowel de ontwikkeling, productie als verkoop & distributie van een breed assortiment aan producten plaats. Voor deze locatie heeft Van Droffelaar Techniek bij drie losse panden met drie aparte systemen, de beveiligingssystemen compleet vernieuwd.

Het UNii alarmsysteem mét toegangscontrole voor 150 kaarthouders verzorgt het beheer per gebruiker en niet meer per pand. 28 deuren en de toegangspoort zijn van toegangscontrole voorzien. UNii online zorgt voor een overzichtelijk centraal beheer. Daarnaast is er een nieuw camerasysteem gekomen en is de brandmeldinstallatie vervangen.

Eijkelkamp Soil & Water is ISO-9001 gecertificeerd en in meer dan 70- landen vertegenwoordigd. Ter ere van het 100-jarig bestaan in 2011, is Stichting de  Eijkelkamp Foundation opgericht. Deze stichting heeft kennis, middelen en materialen tot haar beschikking om in te zetten voor bijzondere doelen

Specificaties

  • UNii inbraaksysteem

  • UNii toegangscontrole met DESFire EV2 kaartlezers AT-100

  • UNii online multi side

Integrations-UNii.jpg

Peter

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.