Klantcase: De Pomeranian Metropolitan Railway (PKM)

De Pomeranian Metropolitan Railway is een snelgroeiend openbaar vervoerssysteem dat de regio Pomerania in Polen bedient. Het werd opgericht met als doel het verbeteren van de mobiliteit en het vergemakkelijken van het dagelijks leven van de lokale bevolking. Met een uitgebreid netwerk van spoorlijnen en moderne treinen biedt de Pomeranian Metropolitan Railway efficiënt en comfortabel reizen voor forenzen en toeristen in de regio.

Onze certificeringen:

Het bouwproject van de Pomeranian Metropolitan Railway was een zeer grote uitdaging vanwege de complexiteit van de systemen, hun verspreiding en de vereiste om ze te integreren in het LCS managementcentrum. Alle elementen van het geïnstalleerde geïntegreerde beveiligingssysteem maken gebruik van het TCP/IP-netwerk voor communicatie. Hierdoor was het mogelijk om een dergelijk sterk gedistribueerd systeem te integreren.

In dit project zorgen de systemen van UNii ervoor dat alle technische en kritische waarschuwingen op een goede en veilige manier kunnen worden gemonitord en dat waar nodig de juiste actie kan worden ondernomen.

Vanwege het hoge risico zijn alle disciplines geïntegreerd binnen één platform voor een geordende en adequate respons.

Elementen van beveiligingssystemen gebruikt door C&C Partners in het Pomeranian Metropolitan Railway project.

The Pomeranian Metropolitan Railway 2
Integrations-UNii.jpg

Peter

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.