De UNii is optimaal schaalbaar tot wel 4.096 inputs

Is 512 inputs van je UNii alarmcentrale te weinig voor je bedrijf of locatie?
Geen probleem, de UNii centrale kan dan in een cluster geplaatst worden om een maximum van 4.096 inputs te hebben. Of je nu een (klein) magazijn, een warehouse of een groot distributiecentrum hebt, de schaalbaarheid en beschikbaarheid van de beveiliging is hierbij van groot belang. Het UNii alarmsysteem kan uitgebreid worden zonder dat kostbare vervanging van hardware noodzakelijk is.

Standaard is de centrale voorzien van 8 ingangen die eenvoudig uit te breiden zijn tot 512 ingangen. Als er sprake is van een hele grote locatie of meerdere gebouwen, dan kunnen meerdere UNii’s tot een maximum van 8 in één cluster geplaatst worden. Voor de gebruiker is het cluster één systeem dat ook op één keypad bediend kan worden. Zo is de UNii optimaal schaalbaar tot wel 4.096 inputs zonder dat de gebruiker daar iets van merkt.

In 4 stappen heb je een UNii centrale met een maximum van 4.096 inputs
Je hebt de UNii alarmcentrale, deze wil je ombouwen tot een cluster. Dat kan in een aantal stappen:

  1. Je voegt een concentrator licentie toe aan de UNii alarmcentrale.
  2. De UNii is nu een concentrator, aan deze concentrator zit de buslijn met de UNii centrales.
  3. Zowel de concentrator als de centrales moeten worden voorzien van een RS-485 bus expansieprint om deze aan elkaar te koppelen.
  4. Met maximaal acht centrales die aan de concentrator zijn gekoppeld via ingebouwde RS-485 bussen, is het mogelijk om een maximum van 4.096 inputs te hebben.

Lees ook onze andere updates en nieuwtjes!

De gebruiksvriendelijke UNii Macro’s

Nieuws
21 mei 2024

FFS event en bezoekers, bedankt!

Nieuws
19 april 2024

Nieuwe EMEA distributiepartner voor UNii portfolio

Nieuws
17 april 2024