FFS event en bezoekers, bedankt!

Op 10 en 11 april jl. was het Fire Safety & Security Event in Den Bosch en UNii was erbij!
De 2 beursdagen waren geweldig en hebben onze verwachtingen overtroffen!
Er waren veel bezoekers, er hing een goede sfeer, alles was netjes georganiseerd, er was gezellige muziek en de catering was goed verzorgd!

Ook op de UNii stand hoorden we veel positieve geluiden. Er was flink uitgepakt met het grote UNii-team aan verkopers en adviseurs en zodoende was er veel aandacht voor de bezoekers.
De grote wand met het ruime UNii assortiment was live werkend te zien en dit trok de interesse van veel bezoekers. Ook de live software van UNii online en UNii manager werd enthousiast bekeken. Wij willen alle bezoekers aan onze stand bedanken voor de leuke sfeer en zien jullie graag bij de volgende editie weer!

Heb je ons gemist op de beurs? Niet getreurd, want hieronder nog in het kort wat wij nieuw hebben getoond op onze stand.

 

Het nieuwe UNii LCD keypad
Ook de keypads zijn uitgebreid met een nieuw product. Het nieuwe UNii LCD keypad.
Wij vernamen in de markt dat er vraag is naar een low-cost keypad, om die reden hebben wij nu het UNii LCD keypad toegevoegd aan ons UNii portfolio.

De UNii deurcontroller heeft een klein broertje gekregen, zonder voeding
Het portfolio van de UNii is uitgebreid met een nieuw product. De bekende UNii deurcontroller is binnenkort ook beschikbaar in een compactere low-cost variant zonder voeding.
Er kwam vraag vanuit de markt voor oplossingen in kleinschalige panden, om die reden is het toegevoegd aan het assortiment.

De nieuwe lezers van STid
Er is een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de UNii toegangscontrole: Een uitgebreid portfolio van STid-lezers.
Voortaan worden de STid-lezers in de UNii ondersteund, waardoor jouw toegangscontrole naar een hoger niveau wordt getild door kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tot slot, dankzij de STid mobile applicatie kun je nu naast de traditionele toegangspassen en al bestaande tags óók je smartphone of -watch (alleen Apple Smartwatch) gebruiken voor toegangscontrole.

Lees ook onze andere updates en nieuwtjes!

De gebruiksvriendelijke UNii Macro’s

Nieuws
21 mei 2024

De UNii is optimaal schaalbaar tot wel 4.096 inputs

Nieuws
07 mei 2024

Nieuwe EMEA distributiepartner voor UNii portfolio

Nieuws
17 april 2024