Licenties upgraden met UNii online

Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk! Via UNii online is het voor installateurs mogelijk om een UNii op afstand uit te breiden door deze te voorzien van de benodigde licentie. Je hoeft geen afspraak te maken met de klant en de klant hoeft niet thuis te zijn. Dit scheelt tijd en betekent gemak voor iedereen! Daarnaast bepaal jij als installateur zelf wie van jouw gebruikers (monteurs) licenties mogen activeren en aanschaffen. UNii online beheerders kunnen dat altijd. Je kunt hiermee dus een aangesloten UNii realtime upgraden van bijvoorbeeld een UNii 32 naar 128 of 512. Met één druk op de knop zonder het vervangen van hardware!

UNii online is daarom een ideaal hulpmiddel om klanten op afstand te ondersteunen. Remote service biedt hiervoor veel mogelijkheden. Zo kan op afstand geschakeld, overbrugd of geconfigureerd worden. Alle handelingen worden uiteraard in een logboek vastgelegd.

Eindgebruikers kunnen het gebruikersbeheer van hun locatie(s) uitvoeren. UNii online is voor eindgebruikers voor één of meerdere vestigingen te gebruiken. Ook hier kan per gebruiker worden ingesteld welke UNii’s te benaderen zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld filiaalbedrijven.

Geen prijsverschil
Er is geen prijsverschil meer tussen het kopen van een UNii 128 of het upgraden van een UNii 32 naar een UNii 128 d.m.v. een licentie upgrade. Dit geldt ook bij de andere licentie upgrade mogelijkheden. Zo kunt u probleemloos het syteem later upgraden zonder significante extra kosten.

 

Lees ook onze andere updates en nieuwtjes!

De gebruiksvriendelijke UNii Macro’s

Nieuws
21 mei 2024

De UNii is optimaal schaalbaar tot wel 4.096 inputs

Nieuws
07 mei 2024

FFS event en bezoekers, bedankt!

Nieuws
19 april 2024