Nieuwe EMEA distributiepartner voor UNii portfolio

Op 8 april jongstleden hebben ADI Global en UNii een distributie overeenkomst getekend voor de EMEA regio.

Volgens Jos Herrebrugh, Managing Director van UNii, is er veel interesse in het portfolio van de UNii in binnen- en buitenland. Herrebrugh: we zien dat bij veel merken de echte innovatie uitblijft. Dat is in een markt die kampt met een krimpend personeelsaanbod en een groeiende vraag naar betrouwbare beveiligingsinstallaties, een onhoudbare situatie. Bij de lancering van de UNii in 2019 hebben we een oplossing gepresenteerd die eenvoudig en modulair is en met lagere operationele kosten geïnstalleerd en onderhouden kan worden. Dat is het enige antwoord op een vergrijzende markt. Hierbij speelt uiteraard het remote beheer en onderhoud via de cloudoplossing UNii online een belangrijke rol.

Met ADI kunnen nog meer klanten kennismaken met de UNii en de voordelen hiervan. UNii ziet in ADI een professionele partner waar de UNii goed past in het bestaande portfolio.
De ADI medewerkers in de Benelux zijn inmiddels opgeleid voor het ondersteunen van de UNii producten. Joseph Davies, EMEA Senior Category Manager van ADI heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuze voor de UNii en is verheugd dat de UNii is toegevoegd aan het assortiment in de EMEA regio.

De bestaande partners en verkooppunten, in Nederland en de exportlanden, blijven gewoon bestaan. Klanten kunnen dus de UNii blijven kopen waar ze gewend zijn en daar ook gebruik maken van de technische ondersteuning. Daarnaast zal de verkoop via ADI starten in de Benelux en Scandinavië. Hierna volgen de andere EMEA regio’s.

Lees ook onze andere updates en nieuwtjes!

De gebruiksvriendelijke UNii Macro’s

Nieuws
21 mei 2024

De UNii is optimaal schaalbaar tot wel 4.096 inputs

Nieuws
07 mei 2024

FFS event en bezoekers, bedankt!

Nieuws
19 april 2024