Sluit de UNii mistmachine rechtstreeks aan op de UNii-bus!

Direct aansluiten op de UNii bus

Met de UNii fog interface print sluit je de UNii fog machine direct aan op de bus van het UNii alarmsysteem. De print wordt ingebouwd in de mistmachine, de integratie is mogelijk bij zowel de M-series als de F-series mistmachines.
De integratie met de UNii heeft meerdere voordelen:
De aansluiting is direct op de bus en heeft verder geen aparte bekabeling nodig. Door de integratie is er realtime status informatie in UNii manager en UNii online.

  • Overzicht van de aangesloten mistmachines in UNii manager en UNii online
  • Activeer de mistmachine via de bus en voorkom extra bekabeling
  • Gebruik de macro’s van de UNii om de activering af te stemmen op de aanwezige detectie
  • Bekijk de realtime status van onder andere;
    – Status in-/uitgeschakeld
    – Temperatuur heater
    – Het vloeistofniveau
    – Laatste activiteit en aantal
    – Foutmeldingen zoals spanningsuitval of te weinig vloeistof
  • Ontvang storingen direct op de PAC en mySmartControl
  • Remote test-shoot

Uitgebreid portfolio, M-serie & F-serie

Maak kennis met de UNii fog mistmachines. De mistmachine is niet nieuw in de beveiligingswereld. Het is een ideaal en beproefd middel om goederen onbereikbaar te maken voor indringers.

De UNii fog mistmachines hebben unieke voordelen voor de klant én installateur!Met onze UNii fog mistmachines bieden wij een complete lijn van zeer betrouwbare mistmachines.
De gepatenteerde verwarming- en pomptechnologieën zijn enorm flexibel en betrouwbaar om ruimtes van 200m3 tot en met 14.000m3 te vullen met mist. De uitstootsnelheid én de dichtheid van de mist zijn indrukwekkend. Zelfs met geopende gevelopeningen blijft de mist intact. De mistvloeistof is in diverse uitvoeringen leverbaar: voor inbraakdetectie in normale omgevingen of daar waar voedsel aanwezig is. De vloeistof is gecertificeerd (EC 1935/2004) voor gebruik in omgevingen met voedsel bereiding, productie of verkoop. De mistvloeistof wordt in diverse volumes (500-5000ml) in een plastic zak aangeleverd, is zeer eenvoudig om te vervangen én heeft een concurrerende prijs.

Alle modellen, UNii-FOG M200 mistmachine 200m3, UNii-FOG F250 mistmachine 250m3, UNii-FOG F500 mistmachine 500m3, UNii-FOG F1500 mistmachine 1500m3 kunnen voorzien worden van een back-up accu zodat de werking ook bij stroomuitval is gegarandeerd. De machines hebben een laag energieverbruik in de stand-by modus.

UNii-FOG M200                   UNii-FOG F250                     UNii-FOG F500                      UNii-FOG F1500

Kenmerken en voordelen

  • Breed assortiment. Voor iedere situatie een geschikte machine
  • Uitstekende kwaliteit
  • Modern design
  • Betrouwbare pomptechnologie
  • Machines voorzien van EN50131-8:2019 certificering (uniek!)
  • Vloeistof eenvoudig uitwisselbaar

Remote beheer

Iedere UNii fog machine is voorzien van een aansluiting voor een IP module. Met deze LAN/Wifi module kan de UNii fog machine worden gekoppeld aan de gratis cloud service. Binnen deze service is het mogelijk om alle mistmachines van uw klanten remote te beheren. Je kunt de instellingen op afstand bekijken en veranderen.

Uniek: gecertificeerde mistmachines – EN 50131-8:2019

UNii fog mistmachines zijn als eerste gecertificeerd volgens de strenge EN 50131-8:2019 norm. Deze norm specificeert de eisen voor mistmachines die deel uitmaken van anti-inbraak en anti-overval alarmsystemen en beschrijven het gebruik, de prestaties en het testen om de efficiëntie en betrouwbaarheid van deze apparaten te garanderen. Daarnaast geeft het richtlijnen voor het ontwerp, de installatie, de werking en het onderhoud van de mistmachines.

Belangrijk: Deze norm vervangt volledig de EN 50131-8:2010 die per 18-02-2022 is vervallen! In tegenstelling tot andere merken voldoet de UNii fog als eerste aan de laatste normen.

 

Lees ook onze andere updates en nieuwtjes!

De UNii is optimaal schaalbaar tot wel 4.096 inputs

Nieuws
07 mei 2024

FFS event en bezoekers, bedankt!

Nieuws
19 april 2024

Nieuwe EMEA distributiepartner voor UNii portfolio

Nieuws
17 april 2024