Toegangscontrole én inbraakdetectie in één systeem

Van elk beveiligingssysteem is toegangscontrole een cruciaal onderdeel, het stelt organisaties in staat om te controleren wie toegang heeft tot hun faciliteiten. De UNii kan worden uitgebreid met uitgebreide toegangsmogelijkheden. Met één geïntegreerd systeem zijn zowel inbraakdetectie als toegangscontrole mogelijk. Deze unieke integratie voorkomt bijvoorbeeld dat de deur wordt geopend, terwijl de ruimte erachter door de inbraakdetectie wordt beveiligd. Eén systeem betekent ook één code, tag of pasje (DESFire EV2) voor de bediening en één aanspreekpunt voor technische ondersteuning.

Hoog risico? Dan kan de tag ook in combinatie met een pincode worden gebruikt. Heel handig is ook het gebruik van dezelfde kaart of tag voor het alarmsysteem. Schakel hiermee het alarm in- en uit en vervang het gebruik van codes. Naast de UNii kaarten en tags is het ook mogelijk om die van derden te gebruiken, mits zij voldoen aan de hoge veiligheidseisen die aan de UNii varianten worden gesteld.

De installateur kan het systeem gemakkelijk met UNii manager of UNii online programmeren, raadplegen en onderhouden. Ook de eindgebruiker kan met beide oplossingen eenvoudig zelf gebruikers aanmaken, codes en rechten toekennen.

Lees ook onze andere updates en nieuwtjes!

De gebruiksvriendelijke UNii Macro’s

Nieuws
21 mei 2024

De UNii is optimaal schaalbaar tot wel 4.096 inputs

Nieuws
07 mei 2024

FFS event en bezoekers, bedankt!

Nieuws
19 april 2024