Flexibel met één hardware – Maak het jezelf makkelijk met de UNii

De UNii is speciaal ontworpen om jou het leven makkelijker te maken. Met één systeem voor inbraakdetectie én toegangscontrole dat in alle situaties kan worden toegepast, hoef je je geen zorgen meer te maken over het vinden van verschillende oplossingen voor verschillende klanten. De UNii is een alles-in-één inbraakdetectie en toegangscontrolesysteem voor woningen, kantooromgevingen, high-risk locaties en bijvoorbeeld overheidsinstanties.

Onze certificeringen:

Intuïtief ontwerp en installatie

Gebruiksgemak staat centraal bij het ontwerp van de UNii. We begrijpen dat installateurs en eindgebruikers behoefte hebben aan een inbraakdetectie en toegangscontrolesysteem dat intuïtief en gemakkelijk te installeren en bedienen is. Het bedieningspaneel is compact maar door de grote toetsen eenvoudig in gebruik. De navigatietoetsen zijn verlicht en daarmee uiterst intuïtief. Met de UNii kunnen jouw klanten zonder gedoe en met een gerust hart het alarmsysteem bedienen.

UNii front display

Flexibiliteit met één hardwareplatform

De UNii centrale is Grade 3 gecertificeerd en flexibel aanpasbaar aan de unieke behoeften van jouw klanten. Zo kan de UNii door middel van een eenmalige licentie eenvoudig uitgebreid worden. Heeft de klant een UNii 32 en behoefte aan meer bijvoorbeeld meer ingangen? Geen probleem, het vervangen van de centrale is niet meer nodig! De UNii kan eenvoudig uitgebreid worden naar een UNii 128 zonder vervanging van hardware. Uiteraard geldt dit ook voor uitbreiding naar de UNii 512. Met één druk op de knop, zonder vervanging van bestaande hardware.

Modulaire structuur

UNii onderscheidt zich door zijn modulaire structuur. Met één hardwareplatform kan het alarmsysteem worden aangepast aan de specifieke wensen van jouw klant. Of het nu gaat om het uitbreiden van ingangen, toevoegen van extra modules of specifieke integraties, de UNii biedt een oplossing voor elke situatie.

Snelle en efficiënte installatie

Tijd is kostbaar, en daarom is de UNii zo ontworpen dat de installatie snel en efficiënt kan plaatsvinden. De behuizing maakt eenvoudige invoer van kabels en leidingwegen aan de achterzijde mogelijk, zonder het gebruik van afstandsbussen. Dit betekent dat je met de UNii snel aan de slag kunt, zonder onnodige vertragingen. De programmering gaat eenvoudig met UNii manager software, en je kunt zelfs op afstand de UNii centrale beheren via een browser met UNii online.

UNii: De ultieme beveiligingsoplossing

De UNii biedt alles wat jij als installateur nodig hebt om beveiligingsinstallaties makkelijk en efficiënt te realiseren. Met de focus op gebruiksgemak, flexibiliteit, betrouwbaarheid en eenvoudige installatie is UNii het antwoord op al jouw beveiligingsuitdagingen.

Wil je meer weten over hoe UNii jouw werk als installateur kan vereenvoudigen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om jou te helpen.

Integrations-UNii.jpg

Peter

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.