UNii
Voor de veiligheid van overheidsgebouwen

Overheden kunnen op ieder moment van de dag met dreigingen en risico’s te maken krijgen. Variërend van inbraak, agressieve bezoekers en activisten tot terreur. Bij beveiliging van overheidsgebouwen is het van belang de balans te maken tussen veiligheid, gastvrijheid, esthetiek, toegankelijkheid en openbare ruimte. Het beveiligen van ministeries, provinciehuizen, gemeentehuizen, rechtbanken, waterschappen en andere overheidsinstellingen verdient extra aandacht. Om deze te beveiligen tegen inbraak en brand, biedt de UNii de juiste oplossing.

Cluster & redundantie

De gebouwen van overheidsinstellingen en zijn verschillend van aard en risico. De UNii past in ieder gebouw en uitbreidingen vergen geen kostbare vervanging van hardware. Ook kan de UNii eenvoudig redundant uitgevoerd worden; normaliter valt de beveiliging volledig uit bij een probleem of storing in de centrale. Bij de UNii niet! Door de redundante uitvoering blijft de beveiliging gewoon functioneren. Voor ieder risico en toepassing is de UNii aan te passen!

UNii keypad

Het gebruik van het keypad is door het ontwerp intuïtief en eenvoudig. Dat maakt het voor iedereen mogelijk om het systeem te bedienen. Daarnaast is het keypad voorzien van een kaartlezer die voorzien is van het veiligste leesprincipe: DESFire EV2. Een leesprincipe dat bij de hoogste risico’s wordt toegepast. Het optionele 4-ogen principe maakt het mogelijk om in/uitschakelingen door twee personen te laten uitvoeren. Extra zekerheid die nodig kan zijn.

Detectie

De UNii ondersteunt alle detectie die bij hogere risico’s wordt toegepast. Periferiebeveiliging zoals tril- en seismische detectie, hekwerk- en wanddectie kunnen worden aangesloten op de UNii. Handige functies zorgen ervoor dat combinaties van detectoren resulteren in een optimale veiligheid.

Toegang

Uiteraard is ook de toegangslezer voorzien van het veilige DESFire EV2 leesprincipe. Uniek gecodeerde tags of passen garanderen de exclusiviteit en veiligheid van het leesprincipe. In het gebruik veilig, eenvoudig én betrouwbaar.

 

Integratie voor optimaal gebruikersgemak:

In veel gevallen staat de beveiliging niet op zichzelf maar maakt het een onderdeel uit van een security management of  gebouwbeheersysteem. De UNii is volledig integreerbaar in andere systemen. De status van het systeem of de aangesloten detectoren zijn zo eenvoudig zichtbaar op plattegronden en maakt de bediening nog eenvoudiger. Het systeem blijft in alle gevallen autonoom functioneren, hetgeen past bij de toepassing en het risico.

 

Keurmerken

UNii Portretfoto's Frank

Frank

Heb je interesse, of andere technische vragen?

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag met ons samenwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.